Ēdienkarte

PRIEKŠĒDIENI

M Liellopgaļas tartars
svaigi gurķi, olu dzeltenuma gels, mārrutku krēms, šerija vinegretmērce, grauzdēta maize
€13.00
Garneļu seviče
tomātu mango salsa, avokado krēms, karamelizēti ananasi
€12.00
M Krāsnī cepts baklažāns ar putotu kazassieru
grauzdēti drupināti lazdu rieksti, salātlapas, ķirbju sēklu eļļa
€13.00
Burrata
viegli marinēti tomāti, garšaugu mērce, svaigs baziliks
€11.00
Lapu salāti ar grilētiem marinētiem sezonas dārzeņiem
kaņepu sēklu eļļa, grauzdētas mandeles
€10.00
ZUPAS

M Apsvilinātu vistas spārnu buljons
cepta pīles krūtiņa, vistu ola, gatavota 64°C, jūraszāles
€11.00
Avokado kefīra aukstā zupa
nogatavināts Soiras govspiena siers, grauzdēti ciedrurieksti, mazsālīti gurķi, trifeļelļa
€9.00


PAMATĒDIENI

Zemā temperatūrā gatavota jēra kāja
tomātu, baklažānu un sakņu seleriju sautējums, liellopa kaulu buljona glazūrmērce
€26.00
Cepta pīles krūtiņa
dārzeņu ratatujs, sarkanvīna ķiršu mērce
€19.00
M Dienas loms
batāšu biezenis, sviestā cepta kinoja, medū karamelizēti jaunie burkāni, Holandes mērce
€21.00
M Sviestā cepti jaunie kartupeļi ar gailenēm
lapu kāposti, rīvēts cietais siers, dedzināta sviesta mērce
€14.00

Piedevas €4.50
Krāsnī cepti kartupeļi
Karamelizētas saknes
Dārzeņu ratatujs
Lapu salāti
svaigie dārzeņi un olīveļļa, ķirbju sēklu eļļa vai kaņepju eļļa
M– ēdiens, gatavots no Latvijas lauksaimnieku ražota pamatprodukta
Ēdieni var saturēt alergēnus, lūgums informēt viesmīli par jums nevēlamiem produktiem
Viesu skaitam no 8 personām rēķinam tiks pieskaitīta 10% apkalpošanas maksa