Ēdienkarte

PRIEKŠĒDIENI

M Liellopgaļas tartars

svaigi gurķi, olu dzeltenuma gels, mārrutku krēms, šerija vinegretmērce, grauzdēta maize

€13.00

Garneļu seviče

tomātu mango salsa, avokado krēms, karamelizēti ananasi

€12.00

M Krāsnī cepts baklažāns ar putotu kazassieru

grauzdēti drupināti lazdu rieksti, salātlapas, ķirbju sēklu eļļa

€13.00

Burrata

viegli marinēti tomāti, garšaugu mērce, svaigs baziliks

€11.00

Lapu salāti ar grilētiem marinētiem sezonas dārzeņiem

kaņepu sēklu eļļa, grauzdētas mandeles

€10.00

ZUPAS

M Apsvilinātu vistas spārnu buljons

cepta pīles krūtiņa, vistu ola, gatavota 64°C, jūraszāles

€11.00

Avokado kefīra aukstā zupa

nogatavināts Soiras govspiena siers, grauzdēti ciedrurieksti, mazsālīti gurķi, trifeļelļa

€9.00

PAMATĒDIENI

Zemā temperatūrā gatavota jēra kāja

tomātu, baklažānu un sakņu seleriju sautējums, liellopa kaulu buljona glazūrmērce

€26.00

Cepta pīles krūtiņa

dārzeņu ratatujs, sarkanvīna ķiršu mērce

€19.00

M Dienas loms

batāšu biezenis, sviestā cepta kinoja, medū karamelizēti jaunie burkāni, Holandes mērce

€21.00

M Sviestā cepti jaunie kartupeļi ar gailenēm

lapu kāposti, rīvēts cietais siers, dedzināta sviesta mērce

€14.00

Piedevas €4.50

Krāsnī cepti kartupeļi

Karamelizētas saknes

Dārzeņu ratatujs

Lapu salāti

svaigie dārzeņi un olīveļļa, ķirbju sēklu eļļa vai kaņepju eļļa

M– ēdiens, gatavots no Latvijas lauksaimnieku ražota pamatprodukta

Ēdieni var saturēt alergēnus, lūgums informēt viesmīli par jums nevēlamiem produktiem

Viesu skaitam no 8 personām rēķinam tiks pieskaitīta 10% apkalpošanas maksa

Scroll to Top